Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Διέταξε την σύλληψη δύο Ιταλών δημοσιογράφων της Rai για παράνομη είσοδο στο Κουρσκ

Ρωσικό δικαστήριο διέταξε την σύλληψη των Ιταλών δημοσιογράφων Στεφάνια Μπατιστίνι και Σιμόνε Τραΐνι, οι οποίοι εργάζονται στην δημόσια ραδιοτηλεόραση της Rai.

Οι δυο Ιταλοί δημοσιογράφοι κατηγορούνται ότι «στις 6 του περασμένου Αυγούστου εισήλθαν παράνομα στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ από την Ουκρανία, με όχημα των ενόπλων δυνάμεων του Κιέβου».

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν δύο πλοία με σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα (Εικόνες)

Επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός της ρωσικής επικράτειας, ζητήθηκε επίσης η έκδοσή τους από την Ιταλία, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Το ένταλμα σύλληψης και το αίτημα έκδοσης των Στεφάνια Μπατιστίνι και Σιμόνε Τραΐνι αποτελούν απαράδεκτη πρόκληση, ζητάμε να πάρει άμεσα θέση η κυβέρνησή μας κατά της νέας αυτής προσπάθειας εκφοβισμού των Ιταλών δημοσιογράφων», τονίζει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο δημοσιογράφων της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Usigrai.
 

Tags
Back to top button