Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Δασκάλες ποζάρουν με μπικίνι ως διαμαρτυρία για την απόλυση συναδέλφου τους (φωτό)

Η κοινωνική δικτύωση έχει αποδείξει τη δύναμή της σε πολλά και διάφορα περιστατικά και τώρα ήταν άλλη μια φορά που αναγκάστηκε να δείξει τα δόντια της για καλό σκοπό.

Η καθηγήτρια ιστορίας Viktoria Popova, που διδάσκει σε γυμνάσιο του Ομσκ της Σιβηρίας, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της όταν ανέβασε στον λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες της με μπικίνι.

Το παραιτήθηκε είναι βέβαια χάδι, καθώς της είπαν ή παραιτείσαι ή σε διώχνουμε! Η εκπαιδευτικός είπε πως ανέβασε τις εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό, τις είδε όμως μια εταιρία μοντέλων για μεγάλα μεγέθη και τις πόσταρε στη δική της σελίδα στο Instagram. Η εκπαιδευτικός είχε πάει στο πρακτορείο για μερικά μαθήματα, αν και δεν είχε ποτέ σκοπό να μεταπηδήσει στο modelling.

Τόσο οι γονείς όσο και οι σχολικές αρχές τις εντόπισαν κάποια στιγμή, καυτηριάζοντας τη συμπεριφορά της πως κατέστρεψε υποτίθεται το πρότυπο που οφείλει να είναι για τα παιδιά και της έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Δίνοντάς της την επιλογή να παραιτηθεί για να μην τη διώξουν ατιμωτικά.

Μόνο που γυναίκες εκπαιδευτικοί από όλη τη Ρωσία (και μερικοί άντρες πράγματι) εγκαινίασαν μια πανεθνική εκστρατεία στα social media να εμφανιστούν όλες με μαγιό!

«Δεν ανέβασα φωτογραφίες με εσώρουχα ή ζαρτιέρες», έλεγε η Viktoria, «δεν προωθούσα τίποτα. Οι άνθρωποι βγάζουμε φωτογραφίες στις μέρες μας. Ποζάρουμε για φωτογραφίες στις διακοπές μας και τις ανεβάζουμε online».

Tags
Back to top button