Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ρονάλντο: Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βαπτίστηκε Χριστιανός στα 46 του χρόνια (Εικόνες)

Χριστιανός βαπτίστηκε ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 με την Εθνική Βραζιλίας και για πολλά χρόνια ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αποφάσισε στα 46 του χρόνια να βαπτιστεί.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πίστευε στον Χριστό από παιδί, αλλά δεν είχε βαπτιστεί και πήρε αυτή τη μεγάλη απόφαση νιώθοντας πλέον αναγεννημένος ως παιδί του Θεού.

Η ανάρτηση του Ρονάλντο: 


Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Έχω βαπτιστεί! 

Η χριστιανική πίστη ήταν πάντα θεμελιώδες κομμάτι της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία, αν και δεν είχα βαπτιστεί ακόμα.

Με το μυστήριο, αισθάνομαι πραγματικά αναγεννημένος ως παιδί του Θεού - με έναν νέο, πιο συνειδητοποιημένο, βαθύτερο τρόπο.

Ανανεώνω τη δέσμευσή μου να ακολουθήσω τον δρόμο της καλής, ελεύθερης και αυθόρμητης βούλησης, πιστεύοντας στην αγάπη του Ιησού, στην αγάπη φιλανθρωπίας.

Tags
Back to top button