Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρομαντική στιγμή υπό το φως του φεγγαριού για Ντ. Τραμπ και Μελάνια με αφορμή την 4η Ιουλίου (φωτό)

Μια πολύ ρομαντική φωτογραφία δημοσίευσε με αφορμή τους χθεσινούς εορτασμούς της 4ης Ιουλίου ο Ντόναλντ Τραμπ, η οποία έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πολλά σχόλια για την ξαφνική διαχυτικότητά του απέναντι στη σύζυγό του, Μελάνια.

Η σχέση Τραμπ-Μελάνια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα διεθνή ΜΜΕ. Το γεγονός ότι συχνά περνάνε μέρες χωρίς να ειδωθούν μέσα στον Λευκό Οίκο και η κρίση στον γάμο τους που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκαναν πολλούς να μιλούν για βαθύ ρήγμα που δύσκολα θα γεφυρωθεί.

Όπως φαίνεται όμως οι σχέσεις του προεδρικού ζεύγους έχουν αποκατασταθεί. 

Αυτό τουλάχιστον άφησε ο Αμερικανός πρόεδρος να εννοηθεί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Twitter που τον δείχνουν να περπατάει χεράκι χεράκι με τη Μελάνια και μετά να βλέπουν αγκαλιά τα πυροτεχήματα. Το αν αυτή η τρυφερότητα είναι αληθινή ή... σκηνοθετημένη σκηνή της πατριωτικής φιέστας του Αμερικανού προέδρου, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

Tags
Back to top button