Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

RIMPAC 2016: Ανατίναξαν ένα «γέρικο» πολεμικό πλοίο – Δείτε τι συνέβη … (βίντεο)

Η τεράστια άσκηση RIMPAC 2016 είχε ως στόχο το USS Thach. Το Thach ήταν ένα από τα πιο παλιά πλοία του Βασιλικού Ναυτικού καθώς μπήκε στην μάχη το 1982 και αποσύρθηκε το 2013. Για αυτό το «έβαλαν» στο μάτι.

Η συγκεκριμένη άσκηση λαμβάνει χώρα κάθε δυο χρόνια και ονομάζεται SINKEX.

Πριν ανατινάξουν το πλοίο, το είχαν γυμνώσει από τα όπλα του και τα καύσιμα και το χρησιμοποίησαν απλά σαν στόχο. Του φόρτωσαν λοιπόν 5,000 κιλά εκρηκτικά και το ανατίναξαν. Όμως, το πλοίο δεν παρέδωσε εύκολα τα όπλα καθώς του πήρε πάνω από 12 ώρες να βυθιστεί! Τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για το πιο «πεισματάρικο» πλοίο που δεν ήθελε να πεθάνει.

Στο εν λόγω πλοίο είχαν κάνει ασκήσεις και η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Κορέα.

Tags
Back to top button