Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πακιστάν: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό-Επτά νεκροί και 19 τραυματίες

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών στο Ρέθυμνο, καθώς ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Σπηλίου στον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, κοντά στην παραλία Λίγκρες, βγήκε από την πορεία του και αιωρούνταν στο χείλος του γκρεμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr ο οδηγός του οχήματος, με τη συνδρομή διερχόμενων κατάφερε να βγει από το όχημα. Την ίδια ώρα κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ αλλά και η ΕΛΑΣ.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο, άνδρες της ΕΛΑΣ καθώς και 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα και 6μελής ομάδα πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΟΔΕ.

 

Tags
Back to top button