Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού για άγριες συμπλοκές είχαν δώσει χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το ορμητήριο της… συνάντησης, ήταν σε πάρκο κοντά στο πρώην στρατόπεδο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι.

Η ώρα της συγκέντρωσης χούλιγκαν με διακριτικά του Ολυμπιακού είχε δοθεί το βράδυ της Τετάρτης, με τους οπαδούς να έχουν φέρει μαζί τους ένα «οπλοστάσιο», που θα χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια της σύρραξης.

Οι άνδρες της αστυνομίας πληροφορήθηκαν για την επικείμενη συμπλοκή και πήγαν στο σημείο. Τότε -υπό τον φόβο συλλήψεων- οι οπαδοί τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο άφησαν 18 καπνογόνα, ένα ξύλινο μπαστούνι του μπεϊζμπολ, πέντε ξύλινα κοντάρια και τρεις ξύλινες τάβλες.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξερεύνηση τυχόν αποτυπωμάτων και DNA.

Tags
Back to top button