Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

"Δεν θα μπορούν να κρυφτούν ούτε στο Καπιτώλιο ούτε στα Ηλύσια": Ο Μεντβέντεφ απειλεί με πυρηνικά πλήγματα τις δυτικές πρωτεύουσες

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί η δήλωση του Μεντβέντεφ η οποία έρχεται ως απάντηση στη φημολογία για αποστολή νατοϊκών στρατιωτών στην Ουκρανία, καθώς και την παροχή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από τις ΗΠΑ στο Κίεβο.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε ξανά με πυρηνικά πλήγματα εναντίον δυτικών πρωτευουσών τη Δευτέρα, απαντώντας στις νέες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος είπε ότι θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, όπως αναφέρει το Business Insider .

Ο πρώην βουλευτής του Κρεμλίνου του Πούτιν είπε ότι η Ουκρανία είναι μια «ανύπαρκτη χώρα» και αποκάλεσε τους δυτικούς ηγέτες «καθάρματα».

Ξένα ΜΜΕ: Ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας επέζησε από θαύμα από απόπειρα δολοφονίας-Σιγή Ιχθύος από το Ριάντ

«Η χορωδία των ανεύθυνων καθαρμάτων από τη δυτική ελίτ, που ζητούν να σταλούν τα στρατεύματά τους σε μια ανύπαρκτη χώρα, διευρύνεται», έγραψε ο Μεντβέντεφ σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τώρα περιλαμβάνει εκπροσώπους του Κογκρέσου των ΗΠΑ, τη γαλλική και βρετανική ηγεσία και μεμονωμένους τρελούς από τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία.

Ζητούν επίσης την ενεργό χρήση των πυραυλικών όπλων τους, τα οποία προμήθευαν στους Μπαντεραϊτές, σε όλη τη Ρωσία.

Και δεν πρόκειται για ανοιξιάτικη όξυνση, αλλά για κυνικό υπολογισμό πολιτικών μερισμάτων. Υπάρχει κάποιου είδους ολοκληρωτική υποβάθμιση της άρχουσας τάξης στη Δύση. Αυτή η τάξη πραγματικά δεν θέλει να συνδέσει λογικά στοιχειώδη πράγματα.

Γιατί ετοιμάζονται; Ρωσία-Λευκορωσία ανακοίνωσαν κοινές ασκήσεις τακτικών πυρηνικών όπλων

Ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε σε ηγέτες και πολιτικούς των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλία, τις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία, οι οποίοι αναφέρθηκαν επίσης στη δυνατότητα αποστολής στρατευμάτων επί τόπου στην Ουκρανία για να βοηθήσουν τη χώρα να πολεμήσει ενάντια στο "κράτος-επιθετικό" της Ρωσίας.

Ο Μεντβέντεφ είπε επίσης ότι η ανάπτυξη στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα σήμαινε την άμεση εμπλοκή της συμμαχίας στον πόλεμο και ότι θα οδηγήσει σε "ρωσική απάντηση εκτός των συνόρων της Ουκρανίας".

«Σε αυτή την περίπτωση, κανένας από αυτούς δεν θα μπορεί να κρυφτεί ούτε στο Καπιτώλιο, ούτε στο παλάτι των Ηλυσίων, ούτε στην Ντάουνινγκ Στριτ. Θα είναι μια παγκόσμια καταστροφή», προειδοποίησε ο Μεντβέντεφ.

Παρεμπιπτόντως, ο Κένεντι και ο Χρουστσόφ μπόρεσαν να το καταλάβουν αυτό πριν από περισσότερα από 60 χρόνια. Αλλά οι σημερινοί νηπιαγωγοί που έχουν καταλάβει την εξουσία στη Δύση δεν θέλουν να καταλάβουν.

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Και γι’ αυτό σήμερα το Γενικό Επιτελείο ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων για πρακτικές δοκιμές της προετοιμασίας και χρήσης μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

Ο Μεντβέντεφ είπε ότι βασικός λόγος που η Ρωσία διεξάγει πυρηνικές στρατιωτικές ασκήσεις με τη Λευκορωσία είναι  για «αντίποινα» κατά της Δύσης μετά από «πρόσφατες απειλές» που δέχθηκε.

Tags
Back to top button