Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Qatar: Αναζητεί εναλλακτικούς προμηθευτές τροφίμων για να καλύψει όποια κενά

Αναζητεί καινούργιους προμηθευτές η Ντόχα, καθώς η χώρα διαθέτει πετρέλαιο, φυσικό αέριο και χρήματα, αλλά είναι πλήρως εξαρτημένη από τις εισαγωγές για τα τρόφιμα.

Το Κατάρ συζητά με το Ιράν και την Τουρκία για να διασφαλίσει προμήθειες τροφίμων και νερού εν μέσω ανησυχιών για πιθανές ελλείψεις, δύο ημέρες αφού οι δύο μεγαλύτεροι προμηθευτές του, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία, διέκοψαν τις διπλωματικές και εμπορικές τους σχέσεις με τη χώρα που εξαρτάται από τις εισαγωγές.

«Συζητάμε με την Τουρκία και το Ιράν και άλλες χώρες», δήλωσε ένας αξιωματούχος του Κατάρ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσθέτοντας ότι τα προϊόντα θα εισαχθούν στη χώρα μέσω εμπορικών πτήσεων της Qatar Airways.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν αρκετά αποθέματα δημητριακών στην αγορά του Κατάρ για τέσσερις εβδομάδες και η κυβέρνηση διαθέτει μεγάλα στρατηγικά αποθέματα τροφίμων στη Ντόχα.

Σημειώνεται πως τα ράφια των σούπερ μάρκετ αδειάζουν και γεμίζουν άμεσα για να μη δημιουργηθεί πανικός ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρχίζουν να υπάρχουν ανησυχίες και για τη ρευστότητα των τραπεζών. Παράλληλα, αναμένεται να ενταθούν τα προβλήματα με τις πτήσεις αεροπορικών εταιρειών.

Tags
Back to top button