Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πύργος Γκρένφελ: Υπερσύγχρονα διαμερίσματα πριν τη μεγάλη φωτιά - Δείτε το εσωτερικό τους (φωτό)

Πριν τη φονική φωτιά που ξέσπασε στον Πύργο τα διαμερίσματα ήταν πολύ όμορφα και διέθεταν ανέσεις.

Τα διαμερίσματα του 24όροφου κτηρίου ήταν πανέμορφα στο εσωτερικό τους με μοναδική θέα.

Ο Πύργος Γκρένφελ κτίστηκε το 1974 και είναι ιδιοκτησίας του συμβουλίου του Κένσινγκτον και Τσέλσι που χειρίζεται ο ομώνυμος οργανισμός διαχείρισης κατοικιών της περιοχής.

Το οικοδόμημα είχε 120 διαμερίσματα. Αντιπροσωπευτικό δείγμα ήταν το διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάμαρες. Το ενοίκιο ήταν 2.255 περίπου ευρώ το μήνα.

Με υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, ξύλινα πατώματα, μοντέρνο σχεδιασμό, μπάνιο και ξεχωριστό wc, τα διαμερίσματα ανακαινίστηκαν μόλις πέρυσι και θεωρούταν πλέον από τις καλύτερες κατοικίες στην περιοχή.

Στη διαφήμιση μάλιστα που κυκλοφορούσε, για την ενοικίαση των διαμερισμάτων, η εταιρεία στα ατού της είχε την μικρή απόσταση από το σταθμό Λάτιμερ Ρόαντ αλλά και την καλή μόνωση.

Tags
Back to top button