Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πτώση αεροσκάφους στην Ινδονησία: Εντολή για απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή της Lion Air

Εντολή για την απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή της Lion Air και αρκετών τεχνικών της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους μετά την συντριβή τη Δευτέρα αεροπλάνου της εταιρείας με 189 επιβαίνοντες, έδψσε ο υπουργός Μεταφορών της Ινδονησίας.

«Σήμερα θα απαλλάξουμε τον τεχνικό διευθυντή της Lion από τα καθήκοντά του και θα τον αντικαταστήσουμε με κάποιον άλλον, όπως και τους τεχνικούς που έδωσαν το πράσινο φως για την απογείωση του αεροσκάφους», δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Τζακάρτα ο Μπούντι Κάρια Σουμάντι.

Το Boeing 737 MAX 8 της ινδονησιακής εταιρείας, που άρχισε να πετάει πριν από μερικούς μήνες, συνετρίβη ανοιχτά της Ιάβας τη Δευτέρα.

Λίγο νωρίτερα, το πλήρωμα είχε ζητήσει από τον πύργο ελέγχου άδεια να επιστρέψει στην Τζακάρτα, από όπου είχε αναχωρήσει.

Tags
Back to top button