Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πτήση-ρεκόρ ετοιμάζει από τον Οκτώβριο η Singapore Airlines - Σιγκαπούρη-Νέα Υόρκη απευθείας σε 18 ώρες και 45 λεπτά!

Στα «σκαριά» είναι ένα καινούριο ρεκόρ στα αεροπορικά ταξίδια, καθώς η Singapore Airlines αναμένεται να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο τον προγραμματισμό της μεγαλύτερης εμπορικής πτήσης στον κόσμο.

Οι επιβάτες θα πετούν χωρίς στάση μεταξύ Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης και το ταξίδι τους θα διαρκεί έως 18 ώρες και 45 λεπτά, ενώ θα καλύπτει απόσταση 9.500 μιλίων.

Η πτήση θα πραγματοποιείται με νέο Airbus A35-900ULR. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη επιβατική πτήση είναι μεταξύ Ντόχα και Οκλαντ, της Qatar Airways (9.025 μίλια).

Η Singapore Airlines έκανε και παλιότερα αυτή την πτήση, αλλά το 2013 τη διέκοψε εξαιτίας του υψηλού κόστους των καυσίμων.

 

Tags
Back to top button