Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Π. Ιγκλέσιας και Ι. Μοντέρο από τα μέλη των Podemos με 68%

Κέρδισαν την εσωκομματική ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, με ποσοστό 68%, οι δύο επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας και Ιρένε Μοντέρο.

Το κόμμα οργάνωσε την ψηφοφορία την περασμένη εβδομάδα όταν το ζεύγος Ιγκλέσιας-Μοντέρο κατηγορήθηκε για υποκρισία και προδοσία των αριστερών τους αρχών, μετά από την αγορά πολυτελούς κατοικίας, αξίας 600.000€.

Οι ίδιοι υποστήριξαν την αγορά λέγοντας ότι, χρειάζονται την βίλα, για να μεγαλώσουν τα παιδιά που περιμένουν και ότι δεν επρόκειτο για κερδοσκοπική κίνηση.

Η ερώτηση στην οποία εκλήθησαν να απαντήσουν με ναι ή όχι, τα μέλη του κόμματος ήταν: «Πιστεύετε ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις του ηγέτη και της εκπροσώπου του κόμματος;»

Το 68% των μελών των Podemos, έκρινε πως ο Πάμπλο Ιγκέσιας δεν χρειάζεται να παραιτηθεί, εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε για το πολυτελές σπίτι που αγόρασε με τη σύζυγό του.

Ο επικεφαλής Πάμπλο Ιγκλέσιας και η εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας Ιρένε Μοντέρο αποφάσισαν να αγοράσουν σπίτι 270 τ.μ με κήπο και πισίνα σε χωριό 40 χλμ. μακριά από τη Μαδρίτη.

 

Tags
Back to top button