Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ψήφος εμπιστοσύνης από την Fairfax στην ελληνική οικονομία

Σε σημαντικές αγορές μετοχών της Eurobank προχώρησαν θυγατρικές του Ομίλου της Fairfax, αποδεικνύοντας και στη πράξη την εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, που διατύπωσε με κάθε ευκαιρία ο πρόεδρος του Ομίλου, Πρεμ Γουάτσα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα.
 
Ειδικότερα, όπως δημοσιοποιήθηκε από την τράπεζα, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, θυγατρικές του Ομίλου προχώρησαν σε αγορές 13 εκατ. μετοχών της Eurobank, ξοδεύοντας περίπου 11,35 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά ο Όμιλος έχει επενδύσει στη Eurobank περίπου 900 εκατ. ευρώ.
 
Ο κ. Γουάτσα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ελλάδα, αναφέρθηκε εκτενώς στα στοιχεία της ελληνικής αγοράς που την καθιστούν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, δημιουργώντας ισχυρές προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας. Επισήμανε ότι η ελληνική οικονομία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, εκτιμώντας ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες προκλήσεις και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον που έρχεται.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button