Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ψαράς στην Παλαιστίνη βρήκε ένα μπουκάλι με μήνυμα από την Ρόδο

Για τον Παλαιστίνιο ψαρά Τζιχάντ αλ-Σολτάν, η ψαριά του επιφύλασσε μια έκπληξη – ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι που βρέθηκε στα δίχτυα του κοντά σε μια παραλία της Γάζας.

Το μπουκάλι ταξίδεψε στη Μεσόγειο για περίπου 800 χιλιόμετρα από τη Ρόδο, όπου ρίχθηκε στο νερό από ένα ζευγάρι Βρετανών οι οποίοι έκαναν διακοπές στο ελληνικό νησί τον Ιούλιο.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διακοπές στη Ρόδο και θα θέλουμε να μάθουμε πόσο μακριά έφθασε αυτό το μπουκάλι, ακόμα κι αν είναι απλά η διπλανή παραλία», ανέφερε το μήνυμα που περιείχε το μπουκάλι και που έφερε τις υπογραφές «Ζακ και Μπεθ». Απαντώντας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφερόταν στο μήνυμα, ο Σολτάν ανακάλυψε ότι πρόκειται για την Μπέθανι Ράιτ, φοιτήτρια, και τον φίλο της Ζάκ Μάρινερ.

«Γεια, ευχαριστούμε που μάζεψες αυτό το μπουκάλι. Ως ανταμοιβή, να κάποια πανέμορφα λουλούδια», έγραφε το ζευγάρι στην επιστολή του.

Μέχρι το μπουκάλι να φθάσει στις ακτές της Γάζας την περασμένη εβδομάδα, τα λουλούδια είχαν μαραθεί. Αλλά ο Σολτάν δήλωσε σήμερα ότι χάρηκε στη σκέψη πως τα κύματα μπόρεσαν να μεταφέρουν ένα ξέγνοιαστο μήνυμα σε ταραγμένα νερά που τελούν υπό ισραηλινό ναυτικό αποκλεισμό και περιορισμούς στην αλιευτική ζώνη.

«Ως ψαράς, ένιωσα ότι αυτό το γράμμα ταξίδεψε διασχίζοντας σύνορα και διεθνή ύδατα χωρίς περιορισμούς ενώ εμείς, ως ψαράδες, δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε πέρα από τα έξι μίλια», δήλωσε. «Ελπίζω μία ημέρα να γίνουμε ελεύθεροι όπως αυτό το μπουκάλι». 

Tags
Back to top button