Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρώην μοντέλο πέθανε από ακάριεα ψώρας- Την έφαγαν τα σκουλήκια (βίντεο-φωτο)

Ένα ηλικιωμένο πρώην μοντέλο πέθανε από ακάριεα ψώρας όταν τα παράσιτα μόλυναν το γηροκομείο που την φιλοξενούσε, στην Georgia.

Η ασθενής που έπασχε από άνοια, Rebecca Zeni, 93, πέθανε από «σηψαιμία οφειλόμενη σε ψώρα» στο γηροκομείο Shepherds Hill Nursing Home στο LaFayette τον Ιούνιο του 2015.

Οι αρχές ήξεραν για την έξαρση της ψώρας, ένα μικροσκοπικό ακάρι που μπαίνει στο δέρμα και γεννάει τα αβγά του, αλλά ποτέ δεν ερεύνησαν ή έλεγξαν το γηροκομείο.

Η οικογένεια της Zeni την είχε βάλει στο γηροκομείο το 2010 αφού είχε διαγνωστεί με άνοια. Τώρα έχουν κάνει μήνυση στο Pruitt Health που διοικεί το γηροκομείο, για αμέλεια.

Φρικιαστικές φωτογραφίες δείχνουν την Zeni καλυμμένη με ψώρα και στο δέρμα της να ζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ακάρεα.

Το χέρι της είχε γίνει μαύρο, με μακρυά, άκοπα νύχια και καλυμμένο με νεκρό δέρμα.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε πιστεύει πως πρέπει να είχε έναν πολύ επίπονο θάνατο.

Αρχεία δείχνουν πως υπήρχαν τουλάχιστον 2 ξεσπάσματα ψώρας στο γηροκομείο, το 2013 και 2015, με 35 άτομα από τους ασθενείς και τους φιλοξενούμενους να επηρεάζονται.

Η Zeni, πέθανε στις 2 Ιουνίου 2015 – 11 μέρες μετά το τελευταίο ξέσπασμα.

Tags
Back to top button