Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρόβα γάμου με τουβλάκια! - Θεματικό πάρκο στο Ουινδσορ έφτιαξε αντίγραφο του βασιλικού γάμου με μινιατούρες

Θεματικό πάρκο στην περιοχή του Ουίνδσορ έκανε τα αποκαλυπτήρια αντίγραφου σε μινιατούρα του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στον Πύργο του Ουίνδσορ, το οποίο κατασκευάστηκε από 11μελή ομάδα κατασκευαστών μοντέλων οι οποίοι χρησιμοποίησαν περίπου 60.000 τουβλάκια.

Το αντίγραφο περιλαμβάνει την Μέγκαν Μαρκλ που φοράει το νυφικό της και πέπλο, με τον Χάρι στο πλευρό της Το ζευγάρι είναι πάνω σε άμαξα την οποία σέρνουν λευκά άλογα κατά μήκος της μακριάς διαδρομής στο μεγάλο πάρκο του Ουίνδσορ προς τον πύργο, απεικονίζοντας τη διαδικασία που έχει προγραμματιστεί να ακολουθηθεί την ημέρα του γάμου του ζεύγους στις 19 Μαΐου.

Το σκηνικό συμπληρώνεται από αντίγραφα μινιατούρες της βασίλισσας Ελισάβετ, του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου, του κουμπάρου πρίγκιπα Ουίλιαμ, της συζύγου του Κέιτ και των παιδιών τους Τζορτζ και Σάρλοτ, όπως και των γονιών της Μέγκαν Μαρκλ.

Tags
Back to top button