Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοσέλιδο "Αυγής": Δεν είναι Αθώοι... - ΝΔ: Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου

Το προκλητικό και ανιστόρητο πρωτοσέλιδο επιχειρεί να ταυτίσει τους δύο πρωθυπουργούς με το ακροδεξιό κόμμα, ενώ η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση και η ηγεσία της φυλακίστηκε επί κυβερνήσεων ΝΔ. Τιτλοφορείται μάλιστα με το συλλογικό σύνθημα «Δεν είναι αθώοι» που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των καταδικασμένων μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και αγκαλιάστηκε από όλον τον δημοκρατικό κόσμο, πέραν των κομμάτων.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού κόμματος

«Ο Γκέμπελς στην Κουμουνδούρου

Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακομη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής. Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν ολο και περισσότερο οτι η θέση τους είναι στο περιθώριο», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Το φύλλο της Αυγής που κυκλοφορεί την Κυριακή:

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις για το πρωτοσέλιδο της Αυγής και στα social media:

 

 

 

 

 

 

Έντονη αντίδραση της ΝΔ για το «Δεν είναι αθώοι» της Αυγής με Μητσοτάκη και Σαμαρά

Για γκεμπελικές πρακτικές κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε έντονο ύφος, η Νέα Δημοκρατία, καταδικάζει σε ανακοίνωσή της, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή», η οποία φέρει τον τίτλο «Δεν είναι αθώοι», δηλαδή το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, μαζί με τις φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά. 

««Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο - μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η ανακοίνωση. 

 Και συνεχίζει: «Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο». 

Tags
Back to top button