Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρωτοχρονιά 2019- Έτσι υποδέχτηκε ο πλανήτης το νέο χρόνο (φωτο)

Με πυροτεχνήματα που φώτισαν τις παραλίες της Βραζιλίας και την αμερικανική ήπειρο, ολόκληρος ο κόσμος μπήκε στο νέο έτος

Τα πυροτεχνήματα φώτισαν τις παραλίες της Βραζιλίας και την αμερικανική ήπειρο και μ' αυτόν τον τρόπο ολόκληρος ο κόσμος μπήκε στο νέο έτος 2019, το οποίο αναμένεται ότι θα σφραγίσουν η άνοδος των εθνικισμών και των λαϊκισμών, η αύξηση της ανησυχίας για το κλίμα, η πρόκληση του Brexit, η κρίση των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία.


Το Ρίο μπαίνει στον χορό

Ο Χριστός Λυτρωτής χρωματίσθηκε, τα χέρια του ενώθηκαν και το κεφάλι του έγειρε, σε μια στάση περισυλλογής, πριν επανέλθει στη συνηθισμένη θέση του με τα χέρια απλωμένα: τα φώτα που έπεσαν πάνω στο εμβληματικό άγαλμα του Ρίο ντε Ζανέιρο έδωσαν στους εκατοντάδες χιλιάδες Καριόκας μια θεαματική οπτική ψευδαίσθηση, που αποτέλεσε την κορύφωση της γιορτής των πυροτεχνημάτων.

Οι εορτασμοί του Νέου Έτους συνοδεύτηκαν σε ορισμένες περιοχές από ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας εξαιτίας των κινδύνων να σημειωθούν επίθεση ή βιαιότητες σε πόλεις. Έτσι στη Μαδρίτη δόθηκε άδεια μόνο σε 20.000 ανθρώπους να συγκεντρωθούν στην περίφημη πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ για να φάνε δώδεκα ρόγες σταφυλιού στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως το θέλει μια παράδοση για να έχει κάποιος καλή τύχη τη νέα χρονιά.

 

Tags
Back to top button