Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρωτιά στον Ζαν Λυκ Μελανσόν έδωσαν οι πέντε γαλλικές αποικίες

Πρωτιά στον αριστερό υποψήφιο Ζαν Λυκ Μελανσόν έδωσαν στις τρεις (Μαρτινίκη, Γουιάνα και Σεν Πιερ) από τις πέντε γαλλικές αποκίες οι 1,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι.

Τα αποτέλεσμα έγιναν γνωστά λόγω της διαφοράς ώρας και σύμφωνα με αυτά στη Γουαδελούπη είναι πρώτος ο ανεξάρτητος Μακρόν και στη γαλλική Πολυνησία ο κεντροδεξιός Φιγιόν.

Τα αποτέλεσμα έγιναν γνωστά λόγω της διαφοράς ώρας και σύμφωνα με αυτά στη Γουαδελούπη είναι πρώτος ο ανεξάρτητος Μακρόν και στη γαλλική Πολυνησία ο κεντροδεξιός Φιγιόν.

Mélenchon 24,72

Le Pen 24,29

Macron 18,75

Fillon 14,66

Hamon 5,69

Melenchon 27,36

Macron 25,53

Fillon 16,85

Lepen 10,94

Hamon 9,75

Γουαδελούπη (στο 86% των εγγεγραμμένων)

Macron 30,32

Mélenchon 23,99

Fillon 14,87

Le Pen 13,47

Hamon 9,72

Σεν Πιερ

Mélenchon : 35.45%

Le Pen : 18.16%

Macron : 17.97%

Fillon : 9.32

Hamon : 8.24

Γαλλική Πολυνησία

Fillon 35, 3

Le Pen 32,5

Macron 14,7

Mélenchon 7,8

Hamon 2,9

Tags
Back to top button