Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρόθυμος να συναντήσει τον Κιμ «σύντομα» εμφανίζεται ο Πούτιν

Έτοιμος να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, "σύντομα", δηλώνει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέφεραν την Τετάρτη τα κρατικά ΜΜΕ του Βορρά, εν μέσω της διπλωματικής απόψυξης που συντελείται στη χερσόνησο.

Ο Πούτιν κάλεσε τον Κιμ και τον πρόεδρο του Νότου, Μουν Τζε Ιν, τον Ιούνιο, σε οικονομικό φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ που θα γίνει τον επόμενο μήνα, αν και δεν είναι γνωστό αν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας απάντησε στην πρόσκληση.

Σε ένα μήνυμα προς τον Κιμ για την Ημέρα Εθνικής Απελευθέρωσης του Βορρά -σηματοδοτώντας το τέλος της ιαπωνικής κυριαρχίας στην Κορέα στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου- ο Πούτιν επανέλαβε την πρόθεσή του για σύνοδο κορυφής. «Επιβεβαιώνω ότι είμαι έτοιμος να σας συναντήσω σύντομα για να συζητήσουμε επειγόντως ζητήματα διμερών σχέσεων και σημαντικά θέματα της περιοχής», δήλωσε ο Πούτιν σε ένα μήνυμα που έδωσε το επίσημο κορεατικό κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων του Βορρά.

Το μήνυμα δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία για τη συνάντηση.

Ο Πούτιν εξέφρασε ελπίδες ότι θα αναπτύξει περαιτέρω "αμοιβαία συνεργασία συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησης του τριμερούς σχεδίου" που θα περιλαμβάνει επίσης τη Νότια Κορέα.

Tags
Back to top button