Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρωταγωνίστρια σε σκάνδαλο μεγατόνων η Ναόμι Κάμπελ: Φέρεται να ξόδεψε χρήματα από φιλανθρωπίες σε σπα και τσιγάρα

Η Ναόμι Κάμπελ είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων καθώς οι αρμόδιες αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσαν παρατυπίες στη διαχείριση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν μέσω φιλανθρωπιών από την οργάνωσή της  Fashion for Relief, που ίδρυσε το 2005.

Σε έρευνα που έγινε για τη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία έκλεισε τον Μάρτιο, διαπίστωσε ότι πολλά από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων την τελευταία δεκαετία χρησιμοποιήθηκαν καταχρηστικά, σύμφωνα με τον Guardian.

Γεωργία: Δολοφονία τρανς μοντέλου μία μέρα μετά την ψήφο νόμου κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ - Σκάνδαλο και διαμαρτυρίες

Δεκάδες χιλιάδες δολάρια φέρεται να ξοδεύτηκαν για τις πολυτελείς διαμονές της 54χρονης σε ξενοδοχεία, θεραπείες σπα, προσωπική ασφάλεια, τσιγάρα και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, η Ναόμι Κάμπελ έχει πλέον απαγορευτεί να είναι διαχειριστής της φιλανθρωπικής οργάνωσης για πέντε χρόνια.

Η Ναόμι Κάμπελ δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης από το Παρίσι, όπου βρίσκεται για την Εβδομάδα Μόδας: «Μόλις το έμαθα και εγώ για τις φιλανθρωπίες. Το ψάχνουμε και εμείς καθώς δεν είχα έλεγχο της φιλανθρωπικής οργάνωσης. Εμπιστεύτηκα τη λειτουργία της σε έναν δικηγόρο, οπότε τώρα ψάχνουμε να βρούμε τα γιατί και τα πώς καθώς ό,τι κάνω και ό,τι χρήματα βγάζω πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες».

Tags
Back to top button