Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών πήρε δραστικά μέτρα για όσους τις στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες (φωτο)

Οι περισσότερες πορνοστάρ λαμβάνουν χιλιάδες μηνύματα στα social media από τους θαυμαστές τους, όμως δεν είναι όλα ευγενικά ή με αποθεωτικά σχόλια.

Όπως φαντάζεστε, αρκετά από αυτά είναι κάπως ακατάλληλα, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που στέλνουν το γεννητικό τους όργανο, ευελπιστώντας κατά ένα περίεργο τρόπο, οτι η... αγαπημένη τους θα συγκινηθεί και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους.

Η Ginger Banks είναι μία από αυτές, όμως αποφάσισε να αλλάξει... τακτική, μπας και κοπεί αυτό το ενοχλητικό συνήθειο.

Τι έκανε; Στον τελευταίο που της έστειλε μία τέτοια φωτογραφία των έκανε report για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, δημοσιεύοντας μάλιστα το printscreen από την συνομιλίας τους στο Twitter.

Το post αυτό συγκέντρωσε 112.000 likes, έχει γίνει retweet 25.000 φορές, ενώ έχει 1.200 σχόλια, με όσους την ακολουθούν να προτείνουν και άλλους τρόπους τιμωρίας.

Όπως αυτόν...


Ή αυτόν...

Tags
Back to top button