Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Προολυμπιακό 2024: Η «αυλαία» της Α’ φάσης θα «πέσει» απόψε - Sold out τα εισητήρια για τον αγώνα Ελλάδα-Αίγυπτος

Το παιχνίδι που θα κρίνει την 1η θέση στον όμιλο θα ξεκινήσει στις 21:00

Η «αυλαία» της Α’ φάσης του Προολυμπιακού Τουρνουά θα «πέσει» απόψε το βράδυ (4/7, 21.00) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τους Έλληνες φιλάθλους να δείχνουν άλλη μία φορά την μεγάλη αγάπη τους για τηνΕθνική ομάδα!

 

Μητσοτάκης: Επίσκεψη και ευχές στην Εθνική μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού (εικόνες)


Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση, σήμερα, σημειώθηκε νέο sold out για το παιχνίδι με την Αίγυπτο αυτή τη φορά, στο οποίο οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών” και παράλληλα ώθηση στην Εθνική Oμάδα να φτάσει στη νίκη ενόψει των ημιτελικών που θα διεξαχθούν το Σάββατο (6/7).

Σας ενημερώνουμε ότι οι θύρες του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας» θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των ΑμεΑ φιλάθλων γίνεται από την θύρα 8.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

 

Tags
Back to top button