Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Προκλητικός Μακρόν σε γαλλικό λαό: «Θα πηγαίναμε καλύτερα αν δεν παραπονιόμασταν - Είστε τυχεροί» 

Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο οποίος για ακόμα μία φορά προκάλεσε το κοινό αίσθημα του Γαλλικού λαού με τις δηλώσεις του.

Ευρισκόμενος σε επίσκεψη στο χωριό Colombey-les-Deux-Eglises, γενέθλια γη του στρατηγού Ντε Γκολ, για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια από το Σύνταγμα του 1958, ο Εμανουέλ Μακρόν προχώρησε πάλι σε δηλώσεις που κάνουν έξαλλους τους Γάλλους.

Αρχικά επαίνεσε την «καλή συνήθεια» του στρατηγού Ντε Γκολ «να μην παραπονείται». «Ο εγγονός του στρατηγού μου είπε πριν από λίγο ότι μπορούσαν να μιλήσουν για όλα ελεύθερα αλλά το μοναδικό πράγμα που δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν ήταν να παραπονούνται. Ηταν μια καλή συνήθεια του στρατηγού», είπε.

«Η χώρα θα πήγαινε καλύτερα αν δεν παραπονιόμασταν», δήλωσε ο Μακρόν, ενώ τον φώναξαν κάποιοι συνταξιούχοι που είχαν έρθει επίτηδες για να τον δουν και οι οποίοι άρχισαν να παραπονούνται ότι οι συντάξεις τους είναι πολύ χαμηλές.

«Δεν φανταζόμαστε πόσο τυχεροί είμαστε! Σήμερα ζούμε όλο και περισσότερα χρόνια, στη χώρα μας, και σε καλή υγεία», τους απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος.

«Εμείς πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα το 1958 από,τι σήμερα, ήταν πιο δύσκολα. Οι άνθρωποι δούλευαν περισσότερο, βγαίναμε από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, βρισκόμασταν σε πόλεμο με την Αλγερία, τα ξεχνάμε όλα αυτά σήμερα».

Tags
Back to top button