Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προκαλεί πάλι η Άγκυρα: Σχηματισμός τουρκικών μαχητικών F-16 παραβίασε το ελληνικό FIR

Σχηματισμός τουρκικών μαχητικών F-16 παραβίασε το ελληνικό FIR λίγο μετά τις 14:30 μμ στο βορειοανατολικό Αιγαίο, προβαίνοντας σε παραβάσεις των Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, το ζευγάρι των -οπλισμένων- τουρκικών τζετ αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε από ελληνικά μαχητικά επιφυλακής όπως είναι η πάγια διεθνής πρακτική, ωστόσο οι Τούρκοι χειριστές δεν κάθησαν φρόνιμοι…

Αποτέλεσμα ήταν η αναχαίτιση να εξελιχθεί στις 14:40 μμ σε εμπλοκή με πολλά «g» μέχρι τα τουρκικά F-16 να… «πεισθούν» να εγκαταλείψουν την περιοχή. Σημειωτέον ότι μόλις χθες, σχηματισμοί τουρκικών F-16, F-4 και κατασκοπευτικών CN-235 πραγματοποίησαν 33 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου και προέβησαν σε πέντε παραβάσεις των Κ.Ε.Κ. στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Tags
Back to top button