Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πριν λίγους μήνες ανακατεύονταν στα εσωτερικά της Ελλάδος - Τώρα ο Μοσκοβισί «ανησυχεί για τη δημοκρατία» λόγω Ιταλίας

Ο Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος πριν λίγους μήνες ανακατευόταν στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος παίρνοντας μέρος στη διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τώρα «ανησυχεί για τη δημοκρατία» λόγω της επίθεσης εναντίον του από Ιταλό ευρωβουλευτή.

Απάντηση σε Ιταλό ευρωβουλευτή που έβαλε το παπούτσι του και πάτησε πάνω στις σημειώσεις του έδωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί: «Μια μέρα ξυπνάμε με φασισμό. Η δημοκρατία είναι εύθραυστος θησαυρός», σχολίασε.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί σε ανάρτησή του για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ιταλό ευρωβουλευτή της Λέγκας, Αντζελο Τσιόκα που ανέβηκε στο βήμα, πήρε τις σημειώσεις του έβγαλε το παπούτσι του και τις πάτησε, καλεί σε επαγρύπνηση τους πολίτες. Οπως λέει ένα περιστατικό μπορεί στην αρχή να φαίνεται αστείο και να γελάμε αλλά μια μέρα «ξυπνάμε με τον φασισμό».

«Το επεισόδιο με το παπούτσι από την  Ιταλία είναι αλλόκοτο. Στην αρχή χαμογελάμε και το θεωρούμε ως κάτι γελοίο, στη συνέχεια συνηθίζουμε σε μια κουφή συμβολική βία και μια μέρα ξυπνάμε με τον φασισμό. Ας βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση. Η δημοκρατία είναι ένας εύθραστος θησαυρός», έγραψε στο Twitter ο Ευρωπαίος Επίτροπος. 

 

Tags
Back to top button