Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Premier League: Συνέτριψε τους «άγιους» η Άρσεναλ

Μόλις την περασμένη Τετάρτη η Σαουθάμπτον πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ αποκλείοντας τη Λίβερπουλ με δύο νίκες, η δεύτερη εκ των οποίων μέσα στο «Άνφιλντ».

Απόψε, όμως, οι «άγιοι» ήταν αγνώριστοι και η Άρσεναλ τους συνέτριψε 5-0 στην έδρα τους, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γουέλμπεκ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (15΄, 22΄) και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γουόλκοτ, που πέτυχε χατ-τρικ σκοράροντας στο 35ο, 69ο και 84ο λεπτό.

Εύκολη πρόκριση και για την Τσέλσι, που επικράτησε 4-0 της Μπρέντφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ουίλιαν στο 14΄ έκανε το 1-0, ο Πέδρο διπλασίασε στο 21΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ιβάνοβιτς στο 69΄ και το 81΄, με πέναλτι.

Στο ματς της ημέρας, η Τότεναμ νίκησε 4-3 την Γουίκομπ, με τον Ντέλε Άλι να ισοφαρίζει στο 89΄ και τον Σον Χέουνγκ Μιν να δίνει την πρόκριση στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Εμφατικό πέρασμα, τέλος, έκανε η Μάντσεστερ Σίτι από το Λονδίνο, επικρατώντας 3-0 της Κρίσταλ Πάλας.

Τα αποτελέσματα:

Ντέρμπι Κάουντι-Λέστερ 2-2

Λίβερπουλ-Γουλβς 1-2

Μπλάκμπερν-Μπλάκπουλ 2-0

Μπέρνλι-Μπρίστολ Σίτι 2-0

Τσέλσι-Μπρέντφορντ 4-0

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Λίνκολν-Μπράιτον 3-1

Μίντλεσμπρο-Άκρινγκτον 1-0

Όξφορντ-Νιούκαστλ 3-0

Ρότσντεϊλ-Χάντερσφιλντ 0-4

Τότεναμ-Γουίκομπ 4-3

Σαουθάμπτον-Άρσεναλ 0-5

Tags
Back to top button