Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Premier League: Ισοπαλία στο Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ (1-1)

Όταν άρχισε να ζορίζει το πράγμα, «μίλησε» ο Ιμπραΐμοβιτς! Με το 14ο γκολ του Σουηδού στην Premier, η ματσάρα της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ δεν έβγαλε νικητή (1-1) και η Τσέλσι… χάθηκε στην κορυφή! 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πρόσφεραν ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ», σε μια πραγματική, βρετανική «μάχη», με το τελικό 1-1 να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης -όπως εξελίχθηκε- ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον Σουηδό να ισοφαρίζει στο 84’ το γκολ-πέναλτι (και… δώρο από τον Πογκμπά) του Μίλνερ από το 27’ και να φτάνει τα 14 γκολ σε 20 ματς, αριθμούς που είχε μόνο ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». 

Τόσο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, όσο και εκείνη του Γιούργκεν Κλοπ, είχαν απίστευτες ευκαιρίες, οι μεν γηπεδούχοι για να ισοφαρίσουν πολύ νωρίτερα, οι δε φιλοξενούμενοι για να «καθαρίσουν» μια σπουδαία νίκη, χάνοντας, μάλιστα και τρομερή ευκαιρία στα… χασομέρια. 

Άλλαξαν όλο το παιχνίδι των ομάδων τους Ρούνεϊ και Κουτίνιο, που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο 45λεπτο. 

Εντελώς ανόητο το πέναλτι του Πογκμπά, που έπρεπε να αποβληθεί λίγο αργότερα, καθώς έκανε κεφαλοκλείδομα και πέταξε στο χορτάρι τον Χέντερσον, ενώ στο τέλος έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα και ο Φιρμίνιο, που έσπρωξε βίαια τον Ερέρα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλέντσια, Τζόουνς, Ρόχο, Νταρμιάν (76’ Νταρμιάν), Κάρικ (46’ Ρούνεϊ), Ερέρα, Μαρσιάλ (65’ Μάτα), Πογκμπά, Μιχταριάν, Ιμπραΐμοβιτς. 

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Άρνολντ, Κλάβαν, Μίλνερ, Χέντερσον, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα, Φιρμίνιο, Οριγκί (60’ Κουτίνιο) 

Γήπεδο: «Ολντ Τράφορντ» 

Tags
Back to top button