Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πουλήθηκε το πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία των ΗΠΑ με αντίτιμο... 238 εκατομμύρια δολάρια

Επενδυτής κεφαλαίων κατέβαλε το ασύλληπτο ποσό των 238 εκατομμυρίων δολαρίων και αγόρασε το πιο ακριβό σπίτι στην ιστορία των ΗΠΑ.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στην κεντρική περιοχή Σέντραλ Παρκ Σάουθ, και έχει τέσσερα επίπεδα, που καταλαμβάνουν από το 50ο μέχρι και το 53ο όροφο του κτιρίου. 

Ο αγοραστής του κτιρίου, ονόματι Κεν Γκρίφιν, διαθέτει ήδη μια μεγάλη συλλογή από σπίτια σε διάφορες περιοχές του κόσμου, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα αξίας 58,75 εκατ. δολαρίων στο Σικάγο, ένα ρετιρέ 60 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι και μια έπαυλη 122 εκατ. δολαρίων στο Λονδίνο.

Ο κατασκευαστής του κτιρίου, που ακόμα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανέγερσής του, «επιλέγει» έναν έναν τους υποψήφιους αγοραστές των διαμερισμάτων του, σαν να επρόκειτο για ένα είδος «λέσχης» μόνο για εκλεκτούς και προνομιούχους. 

Ο πανύψηλος «πύργος» που στέκει στο κέντρο της Νέας Υόρκης διαθέτει το δικό του γυμναστήριο, juice bar, βιβλιοθήκη και κλειστό γήπεδο του μπάσκετ!

Με την αγορά του τετραώροφου διαμερίσματος ο Γκρίφιν έσπασε το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρόσφατα ο ακτιβιστής επενδυτής Μπάρι Ρόζενσταϊν, ο οποίος είχε αγοράσει μια έπαυλη στο Ιστ Χάμπτον έναντι $137 εκατ. το 2014.

Tags
Back to top button