Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πούτιν: Τριπλασιάστηκε το εμπόριο Ρωσίας – ΗΑΕ τα τελευταία τρία χρόνια

Τριπλασιάστηκε το εμπόριο μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τα τελευταία τρία χρόνια, όπως δήλωσε σήμερα (21.10.2024) ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος φιλοξένησε τον κυβερνήτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, στη Μόσχα στα πλαίσια επίσημων συνομιλιών.

Συγκεκριμένα, οι διμερείς επενδύσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν φθάσει τα 7 δισ. δολάρια, ανέφερε ο πρόεδρος σε δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο του Κρεμλίνου την Κυριακή (20.10.2024). Το εμπόριο μειώθηκε ελαφρώς τους πρώτους επτά μήνες του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν το θέμα στις διαπραγματεύσεις τους.

Βούτσιτς και Πούτιν επικοινώνησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά εδώ και 2,5 χρόνια

Θα συζητήσουν, επίσης. την Ουκρανία και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, την οποία ο Πούτιν χαρακτήρισε «πολύ περίπλοκη». Ευχαρίστησε τον κυβερνήτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τη διαμεσολάβηση σχετικά με την ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων άνθισαν μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία. Ο Πούτιν φιλοξένησε την Κυριακή τον Σεΐχη Μοχάμεντ στην κατοικία του για ένα ανεπίσημο δείπνο. Ο ηγέτης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των BRICS που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τρίτη (22.10.2024) στο Καζάν.

Ο σεΐχης Μοχάμεντ δήλωσε ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα αναπτύξουν και θα ενισχύσουν τους διμερείς δεσμούς τους με τη Ρωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Tags
Back to top button