Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πούτιν: Το παρασκήνιο της επίσκεψης στο ρωσικό Πατριωτικό Πάρκο (φώτο)

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε το στρατιωτικό Πάρκο Patriot, που συμβολίζει την κουλτούρα και την αναγέννηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος Πούτιν περιηγήθηκε στο Πάρκο, στο οποίο διενεργούνται εργασίες ανακατασκευής που αναμένεται να ολοκληρωθούν στην 75η επέτειο από τη νίκη που έφερε το τέλος στον Μεγάλο Πατριωτικό Αγώνα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο πλαίσιο της τελετής ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε ομιλία, όπου αναφέρθηκε στις Ρωσικές  Ένοπλες Δυνάμεις, στην πίστη και το καθήκον τους να την υπηρετούν τη χώρα τους, καθώς επίσης και στον Μεγάλο Πατριωτικό Αγώνα, τον αγώνα δηλαδή κατά των Γερμανών την περίοδο του Β Παγκοσμίου Πολέμου, για τον οποίο θα κατασκευαστεί ένας μεγάλος θρησκευτικός καθεδρικός Ναός ως σύμβολο τιμής.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο Πατριωτικό Πάρκο:

 

Tags
Back to top button