Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πούτιν: «Αδύνατη η υλοποίηση σχεδίων όπως ο TurkStream χωρίς να υπάρχει εμπιστοσύνη»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, για τα εγκαίνια του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream.

Ο Πούτιν μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα παρακολουθήσουν μέσω βίντεο την ολοκλήρωση της κατασκευής του αγωγού TurkStream, όπως ανέφερε το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

Μιλώντας στην τελετή, ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε πως «ο στόχος εμπορίου (αξίας) 100 δισ. δολαρίων θα επιτευχθεί, κανείς δεν αμφιβάλει γι' αυτό».

«Ο TurkStream έδειξε την αποτελεσματικότητα της σχέσης με την Τουρκία στην επίλυση των πιο σύνθετων προβλημάτων», πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Πούτιν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ερντογάν για την πολιτική θέληση που επέδειξε για την κατασκευή του TurkStream, τονίζοντας πως η υλοποίηση τέτοιων σχεδίων είναι αδύνατη χωρίς την ύπαρξη εμπιστοσύνης. Επισήμανε, επίσης, ότι σχέδια όπως ο TurkStream δεν κατευθύνονται εναντίον κανενός.

«Ο TurkStream συμβαδίζει πλήρως με τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας», υπογράμμισε.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε πως αναμένει μέχρι το τέλος του 2019 να έχει ολοκληρωθεί το επίγειο τμήμα του TurkStream καθώς η κατασκευή θα προχωρήσει εξίσου γρήγορα με το υποθαλάσσιο τμήμα.

Από τη μεριά του, ο Ερντογάν ανέφερε πως πάνω από 5,1 εκατ. τουρίστες από τη Ρωσία έχουν επισκεφτεί την Τουρκία τους τελευταίους εννέα μήνες, γεγονός που αποτελεί νέο ρεκόρ.

Οι δύο πρόεδροι έδωσαν μαζί την εντολή για την τοποθέτηση του τελευταίου υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού TurkStream.

 

Tags
Back to top button