Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για την πολιούχο της Καλαμάτας

Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό, όπου φυλάσσεται η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας.


Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Θεσσαλιώτιδος κ.Τιμοθέου, Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός της Υπαπαντής του Χριστού και τα μηνύματα που αυτή μας μεταφέρει. Ακόμα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αδερφούς Αρχιερείς για την παρουσία τους στον εορτασμό.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού θα κορυφωθούν αύριο με την τέλεση του Όρθρου, της πανηγυρικής πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και της μεγαλειώδους λιτάνευσης της χαριτοβρύτου Εικόνος προς αγιασμό των κατοίκων και των προσκυνητών.

Να σημειωθεί ότι στις αυριανές εκδηλώσεις θα παραστεί ο Μεσσήνιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.


Φωτογραφίες: Γεώργιος Τσερεφός

Tags
Back to top button