Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης σε Τσίπρα για δοσίλογους: «Παρανόησες! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει»

Απάντηση στα όσα είπε ο στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα έδωσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook. 

Ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του στην συζήτηση της Προανακριτικής είπε: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δοσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει».

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα πέντε βάρκες με μετανάστες

Ο Παύλος Πολάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και έγραψε στο Facebook: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!!


Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Δείτε την ανάρτηση 

 

Tags
Back to top button