Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πολ Μέρσον : «Παίρνω κι εγώ το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό» (βίντεο)

Με αφορμή την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην Χαλ, στο Sky Sports ακούστηκαν τα χειρότερα για το «κακής ποιότητας» ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο ο Πολ Μέρσον δήλωσε ότι μπορεί να κατακτήσει ο ίδιος.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι εδώ και μερικές μέρες ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Μάικ Φίλαν στον πάγκο της Χαλ, γεγονός το οποίο ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης σε εκπομπή του Sky Sports. O πρώην άσος της Αρσεναλ, Πολ Μέρσον, εξέφρασε τη διαφωνία του με την επιλογή του Πορτογάλου, τονίζοντας ότι πρέπει ένας προπονητής να έχει κάτι να επιδείξει πριν φτάσει στο υψηλό επίπεδο της Premier League.

Οταν ακούστηκε η άποψη ότι ο Σίλβα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ο Μέρσον υποστήριξε ότι «κι εγώ μπορώ να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το έχουν κάνει 107 φορές. Εντάξει, 43».

Οταν στη συζήτηση ακούστηκε ότι ο Σίλβα είχε 17 διαδοχικές νίκες με τους Ερυθρόλευκους, ο Μέρσον... ανέβασε στροφές και αφού μείωσε το σερί, η μπάλα πήρε γενικότερα το ελληνικό πρωτάθλημα. «Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιους ανθρώπους, αυτό μπορεί να γίνει με τον Ολυμπιακό. Μπορείς να μου πεις με ποιον παίζει ο Ολυμπιακός σε δύο μήνες; Γιατί ορίζουν τους αγώνες κάθε μήνα. Τόσο κακό είναι το πρωτάθλημα».

Δείτε το βίντεο

Tags
Back to top button