Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ο αρχαιότερος σε όλη την Ευρώπη;

Ο αρχαιότερος βουλευτής της Ευρώπης, με την έννοια ότι έχει τα περισσότερα χρόνια ως εκπρόσωπος του έθνους στο Κοινοβούλιο της χώρας του, αυτή τη στιγμή είναι Έλληνας. Πρόκειται για τον γνωστό βουλευτή Β’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος μάλιστα το διατυμπανίζει.


Στο πρόσφατο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ ήταν προσκεκλημένος και ο κ. Τραγάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Ελληνο-κινεζικής Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων. Όταν λοιπόν ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας της χώρας σύστησε τον Πειραιώτη βουλευτή στον υψηλό καλεσμένο, ο κ. Τραγάκης έσπευσε να ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα της Ασίας για το επίτευγμά του. Ο κ. Τζινπίνγκ ενθουσιάστηκε και τον συνεχάρη θερμά.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο κ. Τραγάκης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις πρώτες εκλογές της Μεταπολίτευσης τον Νοέμβριο του 1974, τέτοιες μέρες δηλαδή πριν από 45 ολόκληρα χρόνια. Έκτοτε επανεξελέγη στις εκλογικές αναμετρήσεις του Νοεμβρίου 1977, του Ιουνίου 1989, του Νοεμβρίου 1989, του Απριλίου 1990, του Μαρτίου 2004, του Σεπτεμβρίου 2007, του Οκτωβρίου 2009, του Μαΐου 2012, του Ιουνίου 2012, τον Ιανουάριο του 2015, τον Σεπτέμβριο του 2015 και πρόσφατα, τον Ιούλιο του 2019.

Tags
Back to top button