Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ποια ποσά θα πληρώσουμε σε φόρους με το νέο αφορολόγητο στα 5.636 ευρώ (πίνακας)

Κατά 3.000 ευρώ θα μειωθεί το αφορολόγητο όριο για τους φορολογούμενους από το 2020 σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση, το οποίο θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των θεσμών για να καλύψει την υποχρέωση που ανέλαβε ύστερα από τη συμφωνία της Μάλτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση αυτή θα γίνει για κάθε κατηγορία φορολογουμένων ανάλογα με την οικογενειακή κατάστασή τους. Έτσι, για έναν άγαμο, που σήμερα έχει αφορολόγητο όριο 8.636 ευρώ, το όριο θα πέσει στα 5.636 ευρώ, που σημαίνει ότι θα αρχίσει να πληρώνει φόρο από το μηνιαίο εισόδημα των 469 ευρώ.

Για έναν φορολογούμενο με δύο παιδιά, το αφορολόγητο θα πέσει στα 6.090 ευρώ και θα αρχίσει να πληρώνει φόρο από το μηνιαίο εισόδημα των 435 ευρώ εάν εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα (εισπράττει 14 μισθούς το χρόνο) ή από τα 508 ευρώ το μήνα εάν εργάζεται στο Δημόσιο (εισπράττει 12 μισθούς).

Τα ποσά φαίνονται και στον παρακάτω πίνακα:

Tags
Back to top button