Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήτης σε πρωτοσέλιδο των New York Times (φωτο)

Είναι γεγονός. Ο ΟΦ Ιεράπετρας επιστρέφει στην έδρα του. Οι κρητικοί -ομάδα Γ' Εθνικής- άλλαζαν έδρα πιο συχνά και από προπονητές στη Superleague, καθώς το «σπίτι» τους, το «Βουζουνεράκειο» βρισκόταν υπό κατασκευή και για αυτό και δεν γινόταν να φιλοξενήσει κάποιον αγώνα. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν...

Δείτε τη φωτογραφία «ντοκουμέντο»!

 

Το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο και ο ΟΦΙ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στις 11 Νοεμβρίου στη φυσική του έδρα. Η είδηση αυτή από μόνη της ήταν ικανή να προκαλέσει παγκόσμιο ενθουσιασμό. Ένα νέο που όχι μόνο πανηγυρίστηκε από τους κρητικούς αλλά έφτασε σε σημείο να το βάλουν πρωτοσέλιδο μέχρι και οι «New York Times»!

Προφανώς πρόκειται για ΕΠΙΚΗ τρολιά, αν και θα είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο πρωτοσέλιδο της γνωστής εφημερίδας των ΗΠΑ, ιδιαίτερα πλάι στην άφιξη του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, να γράφει «EPITELOUS Vouzounerakeio» και προαναγγελία του αγώνα «OFI - IONIKOS» που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου.

Πολλά παλαμάκια πάντως για τον ενθουσιασμό των κρητικών. Αυτή η τρολιά στο facebook του ΟΦ Ιεράπετρας σου φτιάχνει το κέφι από όποια πλευρά και αν τη δεις.

Tags
Back to top button