Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Π.Λιαργκόβας: «Έρχονται μέτρα που οδηγούν στην ύφεση»

Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παναγιώτης Λιαργκόβας, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι τόνισε ότι «πρέπει να δώσουν κάτι για το χρέος. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Είναι η σειρά τους. Το μπαλάκι τώρα είναι στην πλευρά των δανειστών». 

Ο κ. Λιαργκόβας είπε επίσης «ότι από την αρχή εμείς λέγαμε ότι ο στόχος για ανάπτυξη 2,7% ήταν πολύ φιλόδοξος στόχος, καθώς το προσεχές διάστημα έρχονται μέτρα που οδηγούν στην ύφεση. Θα είναι η ανάπτυξη κάτι λιγότερο από το 2,7%. Είμαστε στον πάτο. Το θέμα είναι να μην κολλήσουμε στο πάτο και σαν χώρα να βγούμε από αυτόν».

Όσον αφορά τα capital controls, ο κ. Λιαργκόβας είπε ότι «αν εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα, ανοίγει ο δρόμος για χαλάρωση των μέτρων των capital controls. Ωστόσο, έχουμε ακόμα βήματα μπροστά μας».

Τέλος, ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού επεσήμανε ότι «τα πλεονάσματα που κατάφερε η κυβέρνηση οφείλονται στην υψηλή υπερφορολόγηση και στη μείωση της φοροδιαφυγής και σε αυτό συνέβαλε η χρήση του πλαστικού χρήματος».

Tags
Back to top button