Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πιθανή συνάντηση Βλ.Πούτιν-Ντ.Τράμπ ανακοίνωσε το Κρεμλίνο

Στη σύνοδο του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας- Ειρηνικού (APEC) υπάρχει περ'ίπτωση να συναντηθούν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ και ο πρόερδος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο επισημαίνοντας ότι διεξάγονται συζητήσεις για τη συνάντηση αυτή.

Τραμπ και Πούτιν συναντήθηκαν στη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στο Αμβούργο τον Ιούλιο, οπότε συζήτησαν τις κατηγορίες ότι η Μόσχα επενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όμως συμφώνησαν να επικεντρωθούν στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων, αντί να διαφωνούν για το παρελθόν.

Ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον έχουν επιδεινωθεί έκτοτε.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Πούτιν και ο Τραμπ πρόκειται να συναντηθούν στη σύνοδο της APEC στο Βιετνάμ την επόμενη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε ότι η Μόσχα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο.

«Δεν αποκλείουμε μια τέτοια συνάντηση, όντως συζητείται τώρα και θα σας ενημερώσουμε όταν ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button