Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πιθανή και τρίτη σύνοδος κορυφής: Συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν με Νοτιοκορεάτες

Υψηλόβαθμοι απεσταλμένοι πήγαν στην Πιονγιάνγκ προκειμένου να προετοιμαστεί μία σύνοδος και να αρθεί το αδιέξοδο μεταξύ Βόρειας Κορέας και ΗΠΑ για την αποποινικοποίηση της πυρηνικής χερσονήσου.

Η Νότια Κορέα ανακοίνωσε πως υψηλόβαθμοι απεσταλμένοι της συναντήθηκαν σήμερα στην Πιονγκγιάνγκ με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν για να προετοιμάσουν μια τρίτη διακορεατική σύνοδο κορυφής αργότερα αυτόν τον μήνα, ελπίζοντας ότι θα αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις ΗΠΑ για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.

Ο Κιμ και ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατέληξαν σε μια ευρεία, αλλά όχι συγκεκριμένη συμφωνία για την αποπυρηνικοποίηση τον Ιούνιο κατά τη σύνοδο κορυφής στη Σιγκαπούρη, όμως οι συνομιλίες αυτές έχουν τελματώσει αφότου ο Τραμπ ματαίωσε τον περασμένο μήνα ένα ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Βόρεια Κορέα.

Επικεφαλής των ειδικών απεσταλμένων του νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζέ-ιν ήταν ο επικεφαλής της εθνικής ασφάλειας στη νοτιοκορεατική προεδρία, ο Τσουν Γιούι-γιονγκ, ενώ στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Σου Χουν.

Οι απεσταλμένοι είχαν συνομιλίες με τον Κιμ και επέδωσαν επιστολή του Μουν, ενώ δείπνησαν με μη κατονομαζόμενους βορειοκορεάτες αξιωματούχους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της νοτιοκορεατικής προεδρίας Κι Γιούι-κιομ.

«Οι απεσταλμένοι θα επιστρέψουν μετά το δείπνο», ανέφερε ο εκπρόσωπος σε δήλωση που εξέδωσε προσθέτοντας ότι περαιτέρω λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αύριο Πέμπτη.
 

Tags
Back to top button