Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πυροβολισμοί στο Μέριλαντ: 3 νεκροί

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) στο Πέριμαν του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγω για 3 νεκρούς.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN ένοπλος σκότωσε τρία άτομα και τραυμάτισε ακόμα δύο, σε ένα κέντρο διανομής φαρμάκων.

«Η κατάσταση παραμένει ρευστή» έγραψε νωρίτερα σε μήνυμά του στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Χάρφορντ.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC στη Βαλτιμόρη ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε μια αποθήκη ότι εκεί έχουν σπεύσει 20-30 αστυνομικοί, όπως και ασθενοφόρα.

Η πόλη Πέριμαν βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ βορειανατολικά της Βαλτιμόρης. Στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται μια εκκλησία και επιχειρήσεις και είναι πλησίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Aberdeen Proving Ground.

Ο κυβερνήτης Λάρι Χόγκαν δήλωσε ότι το γραφείο του «παρακολουθεί στενά το φοβερό αυτό περιστατικό με πυροβολισμούς».
«Οι προσευχές μας βρίσκονται με τους πληγέντες…» έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter. «Η πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη».

Το περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα αφού άνδρας εισέβαλε σε δικαστικό μέγαρο στην Πενσιλβάνια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά

Tags
Back to top button