Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες της Μελάνια Τραμπ για το επίσημο δείπνο στο γαλλικό προεδρικό ζεύγος

Το Σάββατο, μόλις τρεις ημέρες πριν από το πιο σημαντικό επίσημο δείπνο στο οποίο έχει υπάρξει οικοδέσποινα, η Μελάνια Τραμπ δεν ήταν στον Λευκό Οίκο, φροντίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά στο Χιούστο για το ύστατο «αντίο» στην Μπάρμπαρα Μπους.

Βέβαια, η Πρώτη Κυρία δεν περίμενε την τελευταία στιγμή για να προετοιμάσει το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ, την Τρίτη. Ξεκίνησε πριν από μήνες να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, όπως τα δώρα που θα τους κάνει.

Ενα από αυτά θα είναι κορνιζαρισμένη ταπετσαρία από μία από τις καρέκλες του Μπλε Δωματίου του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το CNN. Φέρει έναν χρυσό αετό, μέσα σε δάφνες και αποτελεί στοιχείο της επίπλωσης εμπνευσμένη από τον Πιερ Αντουάν Μπελανζέ, ο οποίος είχε διακοσμήσει ανάκτορα στη Γαλλία και είχε δημιουργήσει 53 έπιπλα για το Μπλε Δωμάτιο, για τον Αμερικανό πρόεδρο Τζέιμς Μόνροου. Αν και έπειτα από δεκαετίες ο διάδοχός του Τζέιμς Μπιουκάναν άλλαξε τη διακόσμηση, η Τζάκι Κένεντι είχε βρει κάποια από τα έπιπλα και τα επανέφερε, όταν ήταν Πρώτη Κυρία.

Επίσης, οι Τραμπ θα δωρίσουν στους Μακρόν ένα ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ πριν από την αναχώρησή τους, με φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Ουάσινγκτον, αλλά και ένα ασημένιο μπολ από το Tiffany, με την προεδρική σφραγίδα και τις υπογραφές του Αμερικανού Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας, σύμφωνα με το CNN.

Πέρα από τα δώρα, η Μελάνια Τραμπ έχει μελετήσει παλιότερα επίσημα δείπνα, τόσο μεγάλης σημασίας, στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να επιλέξει τα κατάλληλα λουλούδια, σερβίτσια αλλά και το μενού, που θα αναδεικνύει την επιρροή της γαλλικής στην αμερικανική κουζίνα.

 

 

 

Tags
Back to top button