Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Πήρε το εφάπαξ των 300 ευρώ ο διοικητής του ΕΦΚΑ

Συνεχίζεται ο ορυμαγδός αποκαλύψεων για τα πολιτικά πρόσωπα που εισέπραξαν το μποναμά των 300 ευρώ καθώς μετά τους βουλευτές όπως ο Μάκης Μπαλαούρας και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, το βοήθημα εμφανίζονται να έχουν εισπράξει και στελέχη ασφαλιστικών ταμείων με μισθούς χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μάλιστα, τα 300 ευρώ πιστώθηκαν και στο λογαριασμό του διοικητή του ΕΦΚΑ Θωμά Μπακαλέξη ο μισθός του οποίου ανέρχεται σε 4.631 ευρώ μικτά.

Τον «μποναμά» πήρε και ο υποδιοικητής του ΕΤΕΑ-ΕΠ Μ. Μπασιούκας ο οποίως ως υποδιοικητής εισπράττει μισθό 3.000 ευρώ μεικτά.

Η ΗΔΙΚΑ αναγνώρισε ως δικαιούχο τον διοικητή του ΕΦΚΑ επειδή ο ίδιος είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ και ως διοικητής Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου υπέστη περικοπή 70% στην αρχική σύνταξή του των 2.330 ευρώ μικτά και τον έφερε στα επίπεδα των 700 ευρώ.

Ο κ. Μπακαλέξης σε δήλωσή του στην εφημερίδα είπε ότι «πήρα το επίδομα χωρίς να το καταλάβω αλλά μετά το επέστρεψα». 

Tags
Back to top button