Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πήρε θέση η χήρα του Παπανδρέου: Ο Ανδρέας ανήκει σε όσους σέβονται την παρακαταθήκη του, όχι σε κάπηλους και επίγονους

Θέση στη μάχη του παρελθόντος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, πήρε η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα.

Παπανδρέου: Ο Ανδρέας ανήκει στην ιστορία, δεν πίστευε σε σωτήρες


Ύστερα από το μπρα ντε φέρ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Νίκου Ανδρουλάκη για το ποιος εκπροσωπεί καλύτερα την ιστορία και τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε ανάρτησή της επιτίθεται και στους δύο.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ανεπανάληπτος εθνικός ηγέτης. Η πολιτική του κληρονομιά ανήκει σε όσους πιστούς σέβονται επακριβώς την παρακαταθήκη του και αυτοί δεν είναι οι επίγονοι του καί καπηλοι του στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ», δηλώνει σε ανάρτησή της.
 

Tags
Back to top button