Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Βελόπουλου για το 6ήμερο: «Διεθνές ξεφτιλίκι, ο Μητσοτάκης είναι περήφανος για την εργασιακή γαλέρα»

Πυρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος κατά της κυβέρνησης για το θέμα της εξαήμερης εργασίας που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων από την αντιπολίτευση.

«Ροντέο» στη Βουλή: Ο Βελόπουλος έσκισε το ΦΕK της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Διεθνές ξεφτιλίκι με την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα, αλλά ο Μητσοτάκης είναι περήφανος για την εργασιακή γαλέρα που δημιούργησε!» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Επιτέλους κάποιοι έστω και καθυστερημένα καταλαβαίνουν πόσο δίκιο έχει ο Βελόπουλος που 5 χρόνια τώρα φωνάζει ότι ο πορφυρογέννητος γόνος είναι άκρως ακατάλληλος για να κυβερνά τη χώρα!», καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

Tags
Back to top button