Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πιλότος έδωσε σήμα κατά λάθος για αεροπειρατεία - Ασύλληπτα τα όσα ακολούθησαν! (βίντεο)

Ένας λάθος κωδικός που χρησιμοποίησε ένας Αμερικανός πιλότος είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε αεροσκάφος της JetBlue που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης για το Λος Άντζελες.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί εισβάλλουν στο αεροσκάφος για να το ελέγξουν, μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών που υψώνουν τρομοκρατημένοι τα χέρια τους.

Σύμφωνα με τη New York Post, τη... ζημιά έκανε ο πιλότος της JetBlue, ο οποίος πριν την απογείωση διαπίστωσε ότι ο ασύρματος του αεροσκάφους δεν λειτουργούσε. Θέλοντας να ενημερώσει το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του JFK για τη βλάβη, πληκτρολόγησε τον κωδικό που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το πρόβλημα ήταν πως, άθελά του, δεν χρησιμοποίησε τον κωδικό για την δυσλειτουργία του ασύρματου, αλλά εκείνον που σημαίνει ότι το αεροσκάφος βρίσκεται υπό τον έλεγχο αεροπειρατών!
Μέσα σε λίγα λεπτά, δεκάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν το αεροσκάφος, αλλά φυσικά όταν μπήκαν μέσα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας. 
Παρόλα αυτά, η καθυστέρηση που προκάλεσε ο ενδελεχής έλεγχος του αεροσκάφους προκάλεσε ταλαιπωρία όχι μόνο για τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης αλλά και για πολύ ακόμα κόσμο, αφού ο συναγερμός «πήγε πίσω» πολλές αναχωρήσεις και αφίξεις στο αεροδρόμιο.

Tags
Back to top button