Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πιέσεις των G7 σε ΗΠΑ για να αλλάξουν την στάση τους στην Συμφωνία των Παρισίων

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, πιθανότατα θα βρεθεί αντιμέτωπος με πιέσεις από τους υπόλοιπους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ομάδας των Επτά (G7) πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου στη σύνοδό τους, αργότερα εντός του μήνα, προκειμένου η χώρα του να παραμείνει συμβαλλόμενο μέρος στη διεθνή συμφωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κάτι για το οποίο ανέβαλε την λήψη απόφασης χθες.

Ο Τραμπ?ο οποίος αμφισβητεί ότι η κλιματική αλλαγή είναι ανθρωπογενής και προεκλογικά δεσμεύθηκε να «ακυρώσει» τη συμφωνία του Παρισιού που συνήφθη το 2015?ανέβαλε, όπως έγινε γνωστό χθες, την απόφασή του για το εάν οι ΗΠΑ θα παραμείνουν ή όχι σε αυτή τη συμφωνία, που αναμενόταν να γνωστοποιήσει πριν από τη σύνοδο της G7 την 26η και 27η Μαΐου στην Ιταλία.

Η αναβολή ωσότου ο Τραμπ επιστρέψει στην Ουάσινγκτον θα του δώσει περισσότερο χρόνο προκειμένου να έχει διαβουλεύσεις με τους συμβούλους του και να αποφασίσει τι είναι «προς το συμφέρον των ΗΠΑ» περισσότερο, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Παράλληλα δίνει στα υπόλοιπα κράτη της G7, που όλα τους υποστηρίζουν τη συμφωνία του Παρισιού, η οποία προβλέπει τη μεταπήδηση από τα ορυκτά καύσιμα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι το τέλος του αιώνα για να περιοριστεί η κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μια ευκαιρία να παρουσιάσουν τη θέση τους στον Τραμπ πρόσωπο με πρόσωπο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button