Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: «Η απλή αναλογική δημιουργεί πολιτικό ρίσκο και ποτέ δεν απέδωσε σταθερότητα όποτε εφαρμόστηκε».

Για όλη την πολιτική επικαιρότητα ενόψει των εκλογών μίλησε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεκίνησε το 2019 και εφαρμόστηκε σε ένα ποσοστό περίπου 30%. Έτσι φέτος μια ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης, γύρω στις 8 θα έχουμε το 25% των εκλογικών αποτελεσμάτων και περίπου στις 9 το 80% του εκλογικού αποτελέσματος. Πολύ γρήγορα θα έχουμε και τη σταυροδοσία, καθώς θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται γύρω στις 11:30 -12:00 το βράδυ», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

Είπε για την απλή αναλογική, το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και την άρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη


Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, όπου η διαδικασία θα έχει ψηφιοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της.

Αναφερόμενος στο δακύβευμα των εκλογών, είπε ότι «στις 21 Μαΐου θα έχουμε ένα δημοψήφισμα πολιτικής σταθερότητας για τη χώρα».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασιών από τις εκλογές της 21ης Μαΐου χωρίς να χρειαστεί να ξαναπροσφύγουμε στη λαϊκή ετυμηγορία, είπε ότι «αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η στάση του ΠΑΣΟΚ», αναφερόμενος στη θέση του κ. Ανδρουλάκη να μην είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας και ξεκαθάρισε, «εμείς οι βουλευτές της ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε άλλον Πρωθυπουργό πέραν του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Σε ότι αφορά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την τροπολογία που φιλοδοξεί να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος του Κασιδιάρη στις εκλογές, χαρακτήρισε «προσχηματική» τη διαφωνία του.

Επίσης σχολιάζοντας την απλή αναλογική, υπογράμμισε ότι «δημιουργεί πολιτικό ρίσκο και ποτέ δεν απέδωσε σταθερότητα όποτε εφαρμόστηκε».

Tags
Back to top button